Amuletti kolikon muodossa houkuttelemaan rahaa: kuinka valita rahatalisman

Rehellisesti sanottuna me kaikki haaveilemme rikkaudesta. Toivotamme sitä toisillemme kaikille lomille ja teemme parhaamme tuodaksemme sen lähemmäksi. Joillekin tietyn unen visualisointi, esimerkiksi talo meren rannalla, auttaa tässä. Joku turvautuu talismaanien apuun. Ja loogisin mielestämme on houkutella rahaa rahalla. Ja niin tänään puhumme amuletteista kolikon muodossa.

Amuletin arvo kolikon muodossa

Käteisraha-talismani on luonnollisesti suunniteltu houkuttelemaan vaurautta. Yksi suosituimmista on Tiibetin amulettikolikko, jota ympäröivät monet legendat ja legendat. Uskotaan, että yksi munkeista antoi talismanin kuninkaalle ja puhui menestyksestä julkisissa asioissa. Siitä lähtien he puhuivat jokaiselle dynastian edustajalle oman kolikkonsa, jotta se suojelisi heitä. Vallankumouksen aikana, kun pappien vaino alkoi, loitsut ja rukoukset katosivat. Ei tiedetä, puhuvatko kolikot samoja sanoja nykyään, mutta ne uskovat voimaansa ja kantavat niitä mukanaan. Jotkut ovat niin onnekkaita, että he löytävät kolikon juuri noilta ajoilta. Voit tarkistaa tämän vain asiantuntijoiden kanssa, varo huijareita!

onnenkolikkoriipus

Keisarillisen kolikon (myös tiibetiläisessä amulettirahassa on tämä nimi) keskellä on yleensä reikä. Onnen- ja varallisuuskolikko voi auttaa, jos sinulla on jonkinlaisia taloudellisia vaikeuksia, kuten yrityksen hajoaminen tai työpaikan menetys. Esoteerikoita kehotetaan erityisesti tarkastelemaan talismania lähemmin niille, joita epäonnistuvat säännöllisesti. Vaikka et vain tunne itsessäsi tarvittavaa tehokkuutta ja ahkeruutta (ei siksi, että olet laiska, vaan koska olet väsynyt tai kätesi putoavat), rahan houkutteleva amulettikolikko muistuttaa sinua, että sinun on kerättävä voimaa ja apua löydät ne.

Kaiken ei tarvitse olla huonoa, jotta voidaan turvautua talismanin apuun. Riittää, kun toivot vaurautta, ponnistelet sen eteen ja uskot, että amuletti auttaa sinua. Joten kolikko voi auttaa sinua neuvottelemaan palkankorotuksesta pomosi kanssa tai johtaa sinut suureen kannattavaan projektiin, josta olet pitkään haaveillut. Jotkut epäilyttävät ihmiset, jotka antavat talismaaneilleen uskomattomia ominaisuuksia, kertovat tarinoita siitä, kuinka yksinkertainen kolikko, jonka keskellä on reikä, auttoi heitä muuttamaan toiminta-alaansa täysin ja rikastumaan. Loppujen lopuksi ei turhaan sanota, että käsityö ja ammatti, josta itse pidät, tuo lisää rahaa.

Kuinka tehdä amulettikolikko rahan houkuttelemiseksi omin käsin

Talismanin tekeminen kolikosta omin käsin on ongelmallista - ilmeisistä syistä. Lisäksi, kuten yllä selitimme, et voi ottaa mitään rahayksikköä, jotta se tuo sinulle onnea. On parasta tilata amuletti kuninkaallisesta kolikosta ihmisiltä, jotka ovat mukana talismaanien valmistuksessa. He puhuvat heille ja asettavat heidät tuomaan sinulle vaurautta taloosi. Jos mahdollista, yritä selvittää heiltä, mistä he saavat kolikot, lukea arvosteluja, ehkä itse neuvotella heidän kanssaan tarkistaaksesi, onko talisman, jonka he haluavat myydä sinulle, saman aikakauden. On epätodennäköistä, että jotain pahaa tapahtuu, jos sinulle myydään "nukke", mutta haluaisin, että ostettu esine on hyödyllinen ja nautinnollinen.

Kiinalaiset kolikot onnen amulettina

Kuinka ladata raha-amuletti

Kuten minkä tahansa muun amuletin kanssa, on tärkeää olla jatkuvasti vuorovaikutuksessa keisarillisen kolikon kanssa. Kuljeta sitä mukaasi, mieluiten erikoiskotelossa. Jos et halua ottaa sitä jatkuvasti tai se on sinulle epämukavaa, yritä ainakin pitää amulettia käsissäsi useammin, hengittää sen päällä, lämmittää sitä ja "vaihda energiaa".

Kun teet tämän, tärkeintä on hylätä kaikki ajatukset ja keskittyä vain siihen, mitä haluat varallisuuden suhteen. Ajattele positiivisesti, ikään kuin kaikki olisi jo toteutunut, muotoile tarkat tavoitteet: "Haluan olla rikas" on liian virtaviivainen toive. On parempi "pyytää" tiettyä taloa tai jopa tiettyä summaa tilille. Jos luotat talismaaneihin, tiedät luultavasti, että mitä selkeämmin ilmaiset pyyntösi, sitä nopeammin ne toteutuvat.

Ensimmäisenä yönä, kun amuletti on käsissäsi, aseta se tyynyn alle. On parempi olla näyttämättä sitä kenellekään, edes sukulaisille, olla puhumatta siitä. Olkoon tämä pieni apulainen vain sinun eikä kenenkään muun. Älä myöskään anna kenenkään pitää sitä käsissään äläkä anna sitä pois! On yleisesti hyväksyttyä, että tällä tavalla amuletti menettää maagiset ominaisuutensa.

rupikonna, jonka suussa on kolikko onnen amulettina

Emme suosittele sen käyttöä niin, että se näkyy. Jos haluat käyttää kolikkoa riipuksena, varmista, että se on huomaamaton.

Tärkeintä on uskoa, että amulettikolikko auttaa sinua, mutta älä luota pelkästään siihen. Ajattele sitä apuvälineenä, ei jonkinlaisena yleismaailmallisena rikastustyökaluna. Ilman ponnistelujasi valitettavasti (tai onneksi) mikään ei toimi.